مـنــتدى أصــدقــــــاء فــــلــفـــل
اهلا بك ضيفنا الكريم. يرجى تسجيل الدخول
او إن لم يكن لديك حساب لدينا يمكنك التسجيل فى المنتدى


انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

مـنــتدى أصــدقــــــاء فــــلــفـــل
اهلا بك ضيفنا الكريم. يرجى تسجيل الدخول
او إن لم يكن لديك حساب لدينا يمكنك التسجيل فى المنتدى
مـنــتدى أصــدقــــــاء فــــلــفـــل
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
مـنــتدى أصــدقــــــاء فــــلــفـــل

مــنـــتــــدى اصـــدقـــــاء فـــــلـــفــــل

تصويت

ما رأيك فى المنتدى ؟؟

عضو فى المطبخ مع مارا Vote_rcap0%عضو فى المطبخ مع مارا Vote_lcap 0% [ 0 ]
عضو فى المطبخ مع مارا Vote_rcap24%عضو فى المطبخ مع مارا Vote_lcap 24% [ 11 ]
عضو فى المطبخ مع مارا Vote_rcap16%عضو فى المطبخ مع مارا Vote_lcap 16% [ 7 ]
عضو فى المطبخ مع مارا Vote_rcap22%عضو فى المطبخ مع مارا Vote_lcap 22% [ 10 ]
عضو فى المطبخ مع مارا Vote_rcap38%عضو فى المطبخ مع مارا Vote_lcap 38% [ 17 ]

مجموع عدد الأصوات : 45


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

عضو فى المطبخ مع مارا

5 مشترك

اذهب الى الأسفل  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

سمسمه

سمسمه
إدارة المــنـتـدى
إدارة المــنـتـدى

يلا يا فلافل انت اختار مين هيكون ضيف المطبخ بعدك


منتظرين

فلفل

فلفل
إدارة المــنـتـدى
إدارة المــنـتـدى

انا هاختار مارا

mara

mara


ازيكم ياجماعه
قولولى عاوزين تاكلوا ايه
بس كل واحد ليه يختار اكله واحده بس
اه علشان الميزانيه اوك

semsem

semsem

اهلا مارا نورتى المطبخ يلا ورينا شطارتك

عايز اكل كبة لبنانى

سمسمه

سمسمه
إدارة المــنـتـدى
إدارة المــنـتـدى

اهلا بالشيف مارا


ممكن بقى طريقة عمل الكبسة السعودى

mara

mara

lor=red]]
ده نوركم والله
ايه الاكلات السهله دى
هههههههههههههههههههه
شوفوا حاجه اصعب زى سلق البيض مثلا ولا عمل الشاى باللبن
استنوا بقا لما اشترى الطلبات اللى حاعمل بيها الاكلات دى
[/size]

فلفل

فلفل
إدارة المــنـتـدى
إدارة المــنـتـدى

انا عايز كانيلونى

Basketball Basketball Basketball

mara

mara





باسم الله نبدا
الاول اقدملكم نفسى معكم اليوم الشيف مارا
يارب اكلنا يعجبكم ولا مش عاجبكم حتاكلوا برضه مش بمزاجكم
حنبدا النهارده بعمل الكبة اللبنانى لسمسم باشا وانا غير مسؤلة عن النتيجة المهم تتاكل وبس
اولا المقادير الكبة
مقادير الكبه500 غرام لحم عجل هبرة، مفروم
500 غرام برغل ناعم اكيد برغل اسمر
1 بصلة متوسطة الحجم، مقشرة ومفرومة فرماً ناعماً
1 ملعقة صغيرة ملح او حسب الرغبه
نصف ملعقة صغيرة فلفل أسود
1ملعقة صغيرة بهار
1ملعقة صغيرة قرفة

ثانيا مقاديرالحشوة
غرام لحم مفروم فرماً ناعماً (ممكن يكون بقر )
1 بصلة كبيرة، مقشرة ومفرومة فرماً ناعماً
1 ملعقة صغيرة ملح
1/4 كوب صنوبر محمص بس انتبهوا ما يحترق عشان بتحمص بسرعه اكيد نقليه بشويه زيت
1/4 ملعقة صغيرة فلفل أسود

طريقه عمل الحشوه
يقلي البصل المفروم وتضاف اللحمه وتقلي وتضاف جميع البهارات الملح والصنوبر
طريقه عمل عجينه الكبه
ـ ينقع البرغل بالماء لمدة 10 دقائق ويوضع بالمصفاة . تفرم البصلة بماكينة الفرم الكهربائية ثم يضاف إليها اللحم المفروم وتفرم مجدداً على دفعات. يرفع خليط اللحم من الماكينة ويوضع جانباً
ـ يضاف خليط اللحم والملح والبهار والقرفة إلى البرغل واطحنيهم على دفعات

بماكينة الفرم الكهربائية

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]اعجني مزيج اللحم والبرغل بيدين مبللتين بالماء البارد لتصبح العجينة ناعمة ومتماسكة. ضعيها في الثلاجة مغطاة لمدة 30 دقيقة. حضري اقراصاً صغيرة من الكبة بحجم 5 سنتم واحشيها بالحشوة المحضرة . وتقلي بالزيت الحامي وتقدم فورا.

واذا اخترنا ان تكون كبه بالصينيه لا تقرص انما ناتي بصينه وتدهن بقليل من الزيت وتمد عجينه الكبه بتساوي 2 سنتم وتوضع الحشوه على الكبه ويمد طبقه ثانيه من الكبه 2 سنتم فوق حشوة اللحمه وتقطع في الصينيه ونضع فوقها قطعتين من الزبدة وندخلها الفرن وبتاخد ثلث ساعه تقريبا في الفرن

ملاحظه عجينه الكبه مش محتاجه لماء لان البرغل سيكون تشرب ماء النقع في ناس بتحط ماء بس انا بلاقي مش ضروري عشان اسهل في المد والتقريص اذا كانت الكبه جامدة نوعا ما

..انا بعمل الطريقتين علطول في البيت واذا كنت مستعجله بعملها بالصينيه عشان التقريص بياخد وقت وممكن اذا لم يتوفر لحم العجل استعمل لحم البقر بس اصولها بلحم العجل

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

بالهنا والشفا يا سمسم باشا
نعمل دلوقتى طبق سمسمه هانم
والاكله هى الكبسة السعودى
المقادير

كوبين رز
دجاجة
بصل, طماطم, بطاطس
بهارات
( فلفل أسود+ فلفل أحمر+ كركم+ قرفة+ قرنفل)
مكعب ماجي
ليمون عماني
( الأسود اليابس )
4 أكواب ماء
ملح
قليل من الزيت
::
طريقة التحضير::
يغسل الدجاج ويقطع قطع صغيرة
كما هو موضح لكم في الصورة


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

يقطع البصل قطع صغيرة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

يسخن قليل من الزيت في الطنجرة
يضاف له البصل ويترك حتى
يصبح لونه بني فاتح


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


يقطع الطماطم قطع صغيرة


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


ثم يضاف الطماطم الى البصل ويحرك
ويترك يطبخ قليل

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


ثم يضاف له الدجاج


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

ثم يضاف البهارات ومكعب ماجي


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

ثم يخلط بالملعقة جيداً حتى تمتزج
البهارات مع بعضها البعض

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

ثم يضاف قليل من الماء والليمون الأسود للنكهة


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


وتغطى الطنجرة ويترك لمدة 30-40 د


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


يقطع البطاطس
مكعبات صغيرة


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

ثم يضاف الدجاج في الطنجرة


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

ويترك يطبخ لمدة 15 د


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


ثم يضاف الأرز ويترك حتى يغلي
ثم يضاف الماء ( 4-5 أكواب ماء


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


وإذا غلى الماء تغطى الطنجرة وتخفف
على الحرارة ويترك لمدة 20 د تقريباً

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

وبعد 20 د تفتحيه وبتعرفي إذا الماء نشف أولا

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

إذا نشف الرز ترفعيه عن النار

وتقدميه مع ليمون طازج

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
انا جبت ليكى الطريقة بالظبط علشان لو مش حبيتى تعميلها
يارب تكونى استفدتى حاجه منى بقا
ويارب طعم الاكل يطلع حلو زي اللى عامله كده

ونشوف دلوقتى الاكل الاخيرة فى طبق اليوم وهى لصاحب المنتدى ولازم تعجبه احسن مش يدخلنا المطبخ تانى ويتوقف حالنا وباب رزقنا
وطبعا عارفين انا اقصد مين اكيد فلفل
وهو عاوزكانيلونى




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



3 بيضات (حجم متوسط أو كبير ) / فانيليا / نصف أو ثلاث أرباع كوب من الحليبالسائل (حسب نوع الحليب وقوامه ) / الدقيق (ما نقدرش نعطيكم مقادير مضبوطة له (حسبنوع الدقيق لكن ننصحك تضيفيه ملعقة بملعقة حتى تصلي للقوام المطلوب وه أخف من قوامالكيك ...وكل ما يكون القوام رقيق يكون الطعم أخف وألذ)



وبعد خلط المقادير السابقة يضرب الخليط جيدا (أزيلي الرغوة إن تكونت )





وأنا نضع الخليط في كأس عشان أسهل في الاستخدام ...وكذلك نستعين بفنجانقهوة عشان اضمن المقدار متساوي في كل قطعة وتكون جميع القطع بحجم واحد (أكيد المنظر
ح يكون أحلى ) (وما أملى الفنجان لأخره عشان ما يتكون كانيلوني غليظ .....الرقيقأفضل )



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



وبعدها أحضري طاجين صغير مدهون دهن خفيف بزيت (ماتكتريش من الزيت لأن الغرضمش قلي الكانيلوني ....الغرض أنه ما يلتصق بالطاجين...من أسرار الكانيلوني الناجحانه ما يكونش مقلي ...




وهكذا فنجان ورا فنجان


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



وأهم شئ إن النار هادئة جدا وكل دائرة تستوي على مهلها ...لأنك لو استعجلتيوقويتي النار النتيجة مش ح تكون حلوة وأنا درت قطعتين واحدة بنار هادئة وواحدة علىنار عالية عشان تشوفوا الفرق في المنظر





[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


وبعدما تنتهي من كل المقدار ضعي دوائر الكانيلوني على جنب


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




ونبدأ بتحضير الحشو وهو عصاج اللحم المعتاد ( وهي:




نضع شوي زيت على النار ونضيف له بصل مقطع صغير ...(ما تكتريش من البصللأنه لو كان كتير ح يخلي المذاق حلو ومسكر )




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



وتقلبيه لعندما يتغير لونه ويذبل قليلا (بس ماتخليش يتحمر لأنه لو تحمر حيعطي لون أسود أو بني غامق ...وشكله أكيد مش ح يكون ظريف عند الأكل)



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



وبعدها تضيفي اللحم المفروم (يفضل المفروم فرمة واحدة يعني يكون خشن شوية ....مش ناعم زى لحم الكفتة )





[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]





وتقلبيه كل شوي لعند ما يتغير لونه وينشف مائه


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



ثم تضيفي القليل من الطماطم المعجون (بعض البلدان يسمونه رب البندورة )+ ملح + فلفل أحمر مطحون ( شطة ) وأكيد حسب الرغبة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




وتستمري في التقليب من حين لأخر وتضيفي القليل من الماء لحد مايستوي




(وإذا كان اللحم فيه شوية دهن قومي بتصفيته قبل الاستعمال )



بعدها حضري جميع الأشياء وهي : دوائر الكانيلوني واللحم العصاج وصحن فيهطماطم مبشور +رشة خفيفة جدا من الملح (ماتكتريش ملح لان مازال راح تستعملي جبن ) (والطماطم يفضل يكون مبشور مش مطحون في الخلاط ...عشان لو كان ناعم ما راح يثبت علىوجه قطع الكانيلوني )




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



وبعدها تاخذي قطعة من الكانيلوني وتضعي بها قليلا من الحشو وتلفيها علىنفسها وتضعيها في طاجين مدهون دهن خفيف بالزيت


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



وتستمري بنفس الخطوات إلى أن تنتهي من كل الدوائر



ثم تضعي الطماطم على وجه كل الأصابع (مع مراعاة تواجد الطماطم على وجوههنكلهن يعني مش بينهم )




ثم رشة خفيفة من الزعتر المطحون (وهذا ثابت في أغلب الأكلات الإيطالية )



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]





ثم تضعي جبن مبشور (موتزاريلا أو إيدام )
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


وتدخليها الفرن من الأسفل مع مراعاة :



عدم إطالة فترة بقائها في الفرن لان كل ما فيها مستوي (دوائر الكانيلونيوكذلك الحشو ) يعني يادوب يتغير لون الأصابع من الأسفل




ثم تحمريها من فوق (مش واجد يعني يادوب تسيح الجبنة فقط ...ماتخليشالكانيلوني يتحمر واجد ....عشان يكون المنظر أحلى والطعم ألذ
ولما تخرجيها منالفرن استعيني برأس سكين ووسعي وفكي الجبن بين كل الأصابع عشان تضمني تواجد الطماطموالجبن على كل قطعة...وما يتحركوش عند رفع الأصابع من الطاجين (وهذا ايضا من أسرارالمهنة



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



ملاحظة أخيرة للإفادة:




أنا لما أحضر الكانيلوني نقوم بتحضير كمية كبيرة ونضعها في حافظة بلاستيكمحكمة الإغلاق في الفريزر ونحتفظ بها لمدة قد تصل لشهر تقريبا ....ونستعين بها لمايجونا ضيوف أو عندنا عزومة فجأةنضيفها للمائدة أو قبل المناسبة بأيام عشاناختصر الوقت...مع مراعاة إني نخرجها من الفريزر قبل مجيئهم بفترة كافية عشان تفكعلى مهلها ووقت التقديم نسخنها في الميكرريف



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ودلوقتى انا خلصت برنامج اليوم ونلقتى بكرة مع حلقة جديده واكلات احلى والذ
ويارب تعجبكم الاكلات
واشوفكم بكرة
سلام دلوقتى

midooo_675

midooo_675

انا عايز اكل فته مصرى

وعايز كمان محشى ورق عنب وكوسه

mara

mara

[size=24
بسم الله الرحمن الرحيم
النهارده مع حلقه جديده من برنامجنا اكلات احلى والذ
ويارب يكون اكلنا عاجبكم المرة اللى فاتت ومحدش جه ليه تسمم ولا عمل غسيل معده لقدر الله وتكونوا بخير
ههههههههههههههههههههههههه
ووصلتنا رساله من الكيج ميدو وبيطلب مننا نعمله الفتة بالخل والتوم وكمان محشى ورق عنب وكوسا




والنهارده حنبدا بعمل الفتة

اول حاجه جنهز الارز وده بيكون حوالى 1/2كيلو تقريباوبنطبخه بالطريقه العاديه خلاص وهى علشان انا مش عاوزه تلكيك مفرعه نجيب حلة ونحط فيها شويه زيت او معلقتين سمن ونسبها لحد ما تتقدح كويس وبعدين نجيب كوبيتينميه متوسطه ونحطها على الزيت لحد ما تغلىوبعد كده بنحطالارز ويكون مغسول كويس اوى بحيث تكون الميه زياده عنه حاجه بسيطه


ولما الارز يشربها نرجع نهدى النار لحد ما يستوى الارز
ملاحظه لو عاوزين الارز بالشعريهنحط الزيت وفيه الشعريه لحد ما تتحمر وبعدين نحط الميه ونفس الخطوات السابقه


بالنسبه للرقاق اما بنشتريه جاهز او نعمله فى البيت
المهم احنا حنجيبهونكسره لقطع صغيرة اوى وبعد كده نحطه فى قالب التقديم وفوقه الشوربه لحد ما يتشربها خالص وبعد كده نجيب الارز المطبوخ ونحطه فوق الرقاق وبعد كده نعمل صلصة الخل وبالتوم نحمر الثوم المفرومفي ملعقة كبيرة من السمنالى أن يصبح لونه ذهبيا ولا ندعه يغمق لونه كثيراحتى لا يصبح مرثم نهدىء النار ونضيف الخل ثم نضيف رشة ملح صغيرة


ونرش الخليط ده فوق الارز بالرقاق والشوربه
وممكن نضيف جزء من الخليط ده فى الاول على الشوربه اللى سقينا بيها الرقاق
واللحمه اما تقدم على الفته او فى قالب لوحدها

ويمكن إستبدال اللحم بأي نوع من الطيور




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


ودلوقتى ننقل لحاجه جديده وهى محشى ورق العنب والكوسا

انا حاعمل خلطه واحده اوك
واخلص

حنجيب كليو كوسا ونقوره ونص كيلو ورق عنب ونغسله كويس وبعد كده ونغلى ميه ونحط فيها ورق العنب ونشيله بسرعه
ونجهز الخلطه اللى حنحشى بيها المحشى

وهى عبارة عن نص كيلو طماطم وبصلتين وتوم ونعناع وبهارات وملح وبقدونس وشبت ووكوبيه زيت
ونخلط الخليط ده كله وكون مقطعين البقدونس وكمان النعناع نفرمه
وبعد كده نكون غسيلين الارز ونروح نضيفين ليه الخليط ده ونحشى المحشى
ونرص الكوسا فى حلة والورق العنب فى حلة
ونسقيهم بالشوربه ونحطهم على النار ولما يغلوا كويس نهدى عليهم علشان مش يشيطوا


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


[size=24]
طبق اليوم وبالهنا والشفا ياملك ميدو
ونتقابل معكم فى حلقه جديده مع اكلات احلى والذ
يلا سلام دلوقتى
اشوفكم على
خير

سمسمه

سمسمه
إدارة المــنـتـدى
إدارة المــنـتـدى

يم بجد تسلم الايادى كل الاكل تحفة وانا نفسى يكون قدامى

بس بينى وبينك ومش هقول لحد دة طبيخك ولا غشاة


ممكن بقى طريقة عمل

الجلاش حلو وحادق والبتى فور

mara

mara


اهلا سماسم
والله يا اخت سمسمه الفته والمحشى وتقريبا كده الكبسة دول انا عملتهم بجد
اما الباقى ربع غش والباقى غش برضه
ههههههههههههههههههههه
وعيونى ليكى حاعمل ليكى احلى حلويات ياقمر

midooo_675

midooo_675

ههههههههههههههههههههههههههههههه

وصلنا للحلويات

يا مسهل

????


زائر

كل ما ادخل هنا احس بالجوع يسلام على اكلك يمارا بس ما تخافيش انا مش هطلب حاجه


علشان ما ليش فى الاكل ربنا يعينك بقى

midooo_675

midooo_675

مش هتطلبى ليه يا رندا مارا اختنا وهتستحمل طلباتنا

اطلبى اطلبى متخافيش

mara

mara

ازيكم

انتوا لسه مستنين الحلو
طيب نعمله وامرى الله
اولا حنعمل الشربات
كوبيتن ميه وزيهم سكر وكمان عصير نص ليمون
ونحطهم على النار بس نخليى الشربات ولا تقيل ولا خفيف
فى اكتر من طريقه لعمل الجلاش
الطريقه الاولى
اننا حنجيب صنيه ونفرد فيها طبقات الجلاشوبعد كده نجيب المكسرات او المهلبيه ونفردها وبعدين نرص طبقات تانيه فوقها ونقطع الجلاش مربعات علشان الزيت يدخله وكمان الشربات لما يستوى
وبعد كده نكون مسخنين السمن او الزين ونرش فوق الجلاش وندخله الفرن فى حرارة متوسطه وبعدين
نخرجه ونسقيه بالشربات البارد
ونقدمه بالهنا والشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

طريقه عمل البيتى فور
المقادير
2 كوب دقيق
ثلاثة كوب أرباع سكر ناعم
نصف كوب زبده أو سمن
2 بيضة
نصف ملعقة شاي باكينج باودر
فانيليا

الطريقه
يدعك السمن جيدا بملعقة خشب
يضاف إليه السكر الناعم ويضرب جيدا
يضاف البيض والفانيليا ويضرب جيدا
تضاف الباكينج باودر إلى الدقيق ويوضع الدقيق تدريجيا حتى ينتهي المقدار وتتكون عجينة متماسكة
تقطع بالقوالب حسب الرغبة وتخبز في فرن هادئ مدة قصيرة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وممكن نزوقه بالمربى والمكسرات بعد خروجه من الفرن
يارب اكون عملت حاجه تعجبكم ومحدش يتعب لقدر الله
يلا اشوفكم مع كتاب ابله نظيرة
بكرة
سلالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالام



الرجوع الى أعلى الصفحة  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى